Interessant:

Alcatel introduceert PLUS 10 Windows-tablet

nieuws 22 februari 2016 om 09:27

Alcatel breidt zijn hybride tablet-assortiment uit met de Alcatel PLUS 10, een 2-in-1-tablet met een 10-inch display en het Windows 10-besturingssysteem.

De Alcatel PLUS 10 biedt een complete, mobiele desktopervaring dankzij zijn volledige toetsenbord. Hij kan gebruikt worden als laptop om documenten te typen en spreadsheets op te stellen, en als dock om presentaties en slides te laten zien. Dankzij meerdere aansluitingspoorten maakt de PLUS 10 verbindingen mogelijk met onder andere een harde schijf, muis, USB-poort en een tweede scherm. Daarnaast heeft de PLUS 10 een standaardgeheugen van 32GB, dat met een externe SD-kaart is uit te breiden.

De PLUS 10 is verder uitgerust met een dubbele batterij. De tablet en het 4G/LTE-toetsenbord bieden in totaal 8.410 mAh, waarmee het apparaat het tijdens een volledige acht uur durende werk- of speeldag volhoudt. Het 4G/LTE Cat. 4-toetsenbord (150 Mbps) is te gebruiken als WiFi-hotspot voor maximaal vijftien gebruikers. Verder is deze tablet zowel aan de voorzijde als achterzijde voorzien van een camera.

Alcatel PLUS 10
Alcatel PLUS 10

"We zijn erg verheugd om ALCATEL te verwelkomen in ons Windows-ecosysteem en hun innovatieve LTE twee-in-één-device aan ons Windows-device-portfolio toe te voegen. De unieke functies van de PLUS 10 in combinatie met Windows 10 zorgen voor een optimale balans tussen productiviteit en entertainment, waar je ook naartoe gaat", zegt Peter Han, Vice President, Worldwide OEM Marketing, bij Microsoft Corp.

De Alcatel PLUS 10 (WiFi/4G) wordt in Nederland vanaf juni 2016 verwacht in metallic zilver voor een prijs van € 349,99. Tegelijkertijd met de PLUS 10 introduceerde Alcatel de nieuwe IDOL 4-smartphones en de nieuwe POP-4-smartphones.

portablegear.nl