Interessant:

HTC met echt unieke Desire 530 en Desire 825

nieuws 21 februari 2016 om 20:17

HTC kondigt aan de vooravond van het MWC 2016 in Barcelona twee nieuwe Desire-smartphones aan, de HTC Desire 530 en de HTC Desire 825. Leuk is dat elk toestel uniek is dankzij het 'micro splash'-design, wat betekent dat ieder afzonderlijk toestel beschikt over een uniek en gepersonaliseerd ontwerp.

Het nieuwe 'micro splash'-design is gebaseerd op de wens om toestellen weer te personaliseren. Bij het ontwerp is door het design-team van HTC een verfproces toegepast waarbij ieder toestel uniek is behandeld. Speciaal ontworpen verfopzetstukken en instellingen die de druk en de dikte van de verf regelen geven elke telefoon een uniek patroon. Dit betekent dat de gebruikte designs voor de HTC Desire 530 en de HTC Desire 825 nog niet eerder op de markt zijn verschenen. Verder beschikken de HTC Desire 530 en HTC Desire 825 over meer dan 25.000 verschillende thema’s die je in staat stellen het kleurthema en het achtergrondscherm aan te passen op basis van jouw favoriete foto’s.

HTC Desire 530
HTC Desire 530

“HTC staat bekend om zijn toestellen met een toonaangevend design, gecombineerd met smart features. We hebben geluisterd naar onze klanten en we weten dat ze naast een fashion-item ook steeds meer op zoek zijn naar meer personalisatiemogelijkheden in hun telefoons. We zijn trots om vandaag onze meest unieke HTC Desire-toestellen aan te kondigen, die ook dit keer de grenzen van design verleggen”, zegt Chialin Chang, President Sales bij HTC.

Beide toestellen draaien op Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense en zijn voorzien van een 5 megapixel front-camera en een 8 of 13 megapixel hoofdcamera. Het geheugen bij beide smartphones bedraagt 16 GB en is uitbreidbaar middels microSD. 4G, Bluetooth en WiFi zijn uiteraard ook standaard. De HTC Desire 825 is Hi-Res Audio gecertificeerd en voorzien van HTC's Boomsound en Dolby Audio technologie.

HTC Desire 825
HTC Desire 825

De HTC Desire 530 is beschikbaar in de kleuren Graphite Grey en Solid Stratus White en de HTC Desire 825 is verkrijgbaar in de kleur Stratus White Remix met duo color micro splash. De HTC Desire 530 is vanaf medio maart en de HTC Desire 825 vanaf begin mei verkrijgbaar voor nog bekend te maken prijzen.

portablegear.nl