Interessant:

Assassin's Creed Identity voor iPhone komt 25 februari

nieuws 4 februari 2016 om 14:09

UbiSoft brengt aankomende 25 februari officieel 'Assassin's Creed Identity' uit voor de iPhone en iPad. Het spel is een 3D actie-rpg en zal beschikbaar komen voor een prijs van 4,99 euro.

Assassin's Creed Identity†werd in 2014 al uitgebracht als soft-launch in AustraliŽ en Nieuw-Zeeland, maar zal aankomende 25 februari wereldwijd officieel voor de iPhone en iPad worden uitgerold. Het spel wordt ondersteund vanaf iOS 7. Over een Android-versie wordt nog niet gesproken. In 2007 bracht UbiSoft, in samenwerking met Gameloft, de eerste mobiele game in de†Assassin's Creed-serievoor mobiele apparaten uit.

Assassin's Creed Identity
Assassin

Bij de soft-launch was†Assassin's Creed Identity†nog een free-to-play spel met in-app aankopen, maar UbiSoft heeft er bij de uiteindelijke release toch een spel met een vaste prijs (4,99 euro) zonder microtransacties van gemaakt. De game is te bedienen middels virtuele analoge sticks of middels zogenaamde 'tap-to-move'-instructies (opdrachten opgeven met je vinger). Tevens worden gamepads ondersteund.

UbiSoft is momenteel behoorlijk succesvol op de mobiele markt met games in haar Rayman-serie, zoals†Rayman Jungle Run†en Rayman Adventures.

GameSpot