Interessant:

New Nintendo 3DS XL in Zelda Hyrule Edition

nieuws 26 januari 2016 om 10:54

Nintendo brengt aankomende 24 maart een specialeáNew Nintendo 3DS XL Hyrule Edition-editie op de markt. Deze speciale uitvoering verschijnt naar aanleiding van de release van het spel 'Hyrule Warriors: Legends'.

DeáNew Nintendo 3DS XL in Hyrule Edition is goudkleurig en aan de voorkant voorzien van eenáHylian Crest-afbeelding (een afbeelding uit Hyrule, de wereld van Zelda). De specificaties zijn verder hetzelfde als van de originele New Nintendo 3DS XL, die begin 2015 in Nederland op de markt kwam. De New Nintendo 3DS biedt onder meer een stabielere 3D-weergave en meer besturingsmogelijkheden dankzij extra toetsen.

Hyrule Warriors: Legends voor de Nintendo 3DS biedt spelers de kans om het spel Hyrule Warriors, dat oorspronkelijk voor de Wii U is uitgebracht, op een handheld-systeem te ervaren. Er zijn nieuwe levels en personages uit de Legend of Zelda-serie toegevoegd. Dit keer bundelen Tetra, Toon Link en de King of Hyrule uit The Legend of Zelda: The Wind Waker HD hun krachten op het strijdveld met de Skull Kid uit The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Daarnaast sluit het nieuwe personage Linkle zich aan bij het enorme aantal speelbare personages. Spelers voeren op het slagveld het commando over verschillende personages voor strategische bewegingen, en kunnen in het heetst van de strijd tussen alle personages wisselen wanneer ze maar willen.

Nintendo 3DS XL in Zelda Hyrule Edition
Nintendo 3DS XL in Zelda Hyrule Edition

Hyrule Warriors: Legends komt beschikbaar als opzichzelfstaande software of als onderdeel van een Limited Edition-bundel. Deze bundel bevat naast een fysiek exemplaar van het spel een horloge dat een replica is van Linkle's kenmerkende kompas.

Nintendo