Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

BlackBerry PRIV officieel in Nederland

nieuws 7 januari 2016 om 11:39

BlackBerry heeft de BlackBerry PRIV officieel in Nederland op de markt gebracht voor een adviesprijs van 779 euro. De PRIV is de eerste BlackBerry-smartphone met het Android-besturingssysteem.

De BlackBerry PRIV is BlackBerry's nieuwste vlaggenschipmodel, die eind vorig jaar officieel is aangekondigd. Het toestel is voorzien van een 5,4-inch AMOLED-display met gebogen randen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Dit toetsenbord is, net als op de voorgaandeáBlackBerry Passport, touch-gevoelig, zodat het ook functioneert als touchpad.á

De PRIV draait op Android 5.1 Lollipop en is daarnaast voorzien van een eigen pakket beveilingsapps onder de naam BlackBerry Safeguard.áDaarnaast beschikt de PRIV over een hexa-core Qualcom Snapdragon 808-processor, 3GB RAM, 32GB geheugen, een microSD-kaartslot, een 18-megapixel hoofdcamera, een 4K-videorecorder en een 2-megapixel HD-frontcamera. De 3.410 mAh batterij tot slot zorgt voor een batterijduur tot 22,5 uur.

BlackBerry PRIV
BlackBerry PRIV

DeáBlackBerry PRIVáligt in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 779 euro.

Inside BlackBerry Blog