Interessant:

Nieuwe edities Samsung Gear S2 smartwatch

nieuws 6 januari 2016 om 15:04

Samsung onthult twee nieuwe edities van de Gear S2 classic smartwatch. De Gear S2 is vanaf februari beschikbaar in 18K plated roségoud en Platinum.

"In 2015 hebben we met de Gear S2 de standaard voor slimme horloges gezet. We verlegden grenzen om een van Samsungs meest vooruitstrevende wearables tot nu toe te introduceren", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "In 2016 blijven wij de lat verleggen, om aantrekkelijke producten te ontwikkelen."

Samsung werkt nauw samen met partners om meer gemak en mogelijkheden aan de Gear S2 toe te voegen. Naast populaire internationale apps als CNN en Bloomberg, geven lokale apps van NOS en Telegraaf je toegang tot het laatste nieuws, maakt ParkMobile parkeren nog makkelijker en heb je met de KLM- of Pathé-app je vlieg- en bioscooptickets altijd om je pols.

Samsung Gear S2 Rose Gold en Platinum
Samsung Gear S2 Rose Gold en Platinum

De nieuwe Gear S2 heeft NFC-technologie, waarmee Samsung Pay mogelijk is. Samsung Pay is vanaf begin dit jaar beschikbaar voor Gear S2 gebruikers in de VS.

De nieuwe Gear S2 classic is beschikbaar in roségoud met een ivoren lederen horlogeband en in Platinum met een zwartlederen horlogeband. De smartwatches zijn vanaf februari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 479,-

portablegear.nl