Interessant:

Safety Guard GPS-tracker hoef je niet op te laden

nieuws 8 december 2015 om 15:39

De Safety Guard GPS-tracker is een tracker die tien jaar lang meegaat, zonder dat je hem hoeft op te laden. De tracker kan je gebruiken om je fiets, auto of motor in de gaten te houden.

De Safety Guard GPS waarschuwt je via een eenvoudige app -  verkrijgbaar voor iOS en Android - en een online portal zodra er iets gebeurt met je auto, fiets of motor. Dat is handig als je de locatie van je voertuig bent vergeten, of als je rijwiel of automobiel gestolen wordt.

Met de Safety Guard GPS stel je zelf een cirkelzone in waarbinnen de tracker veilig is. Zodra je bezit buiten die zone komt of plotseling veel beweegt, ontvang je een melding in de app en in de portal. Dankzij nauwkeurige gps-locatiebepaling van de tracker vind je hem binnen no-time terug. De langwerpige vorm maakt hem ideaal voor plaatsing in je koffer, auto, grasmaaimachine of een ander bezit dat je dierbaar is. Er is ook een versie die je in de stang van je fiets plaatst, met de antenne aan de buitenkant. 

Safety Guard GPS IA
Safety Guard GPS IA

Installatie van de Safety Guard GPS is eenvoudig: sluit een abonnement af via de website en installeer de app. Vervolgens schud je de GPS Guard gedurende vijf seconden in de buitenlucht om de gps-verbinding tot stand te brengen. Er zijn drie verschillende versies van de Safety Guard GPS, alle water- en schokbestendig. Er is al een Safety Guard GPS voor een prijs vanaf 199 euro.

Your Guard GPS