Interessant:

TAG Heuer voert productie Connected-smartwatch op

nieuws 8 december 2015 om 11:25

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen gaat de Zwiterse horlogemaker TAG Heuer de productie van de Connected-smartwatch opvoeren van 1.200 naar 2.000 exemplaren per week.

De TAG Heuer Connected, begin november geintroduceerd, is een zeer fraaie en luxe smartwatch met onder meer een Intel Atom-processor, Android Wear, Bluetooth, WiFi, een waterbestendige behuizing en een touchscreen. Om de exclusiviteit van het horloge te benadrukken heeft TAG Heuer voor slechts  één verkooppunt in de Benelux gekozen, namelijk een House of Pertijs in Breda, een concept store voor horloges en juwelen. De eerste levering, die midden december verscheen, is reeds uitverkocht.  

TAG Heuer Connected-smartwatch
TAG Heuer Connected-smartwatch

TAG Heuer zegt van verkopende partijen een verzoek te hebben gekregen voor nog eens 100.000 exemplaren van de TAG Heuer Connected. Het Zwitserse horlogebedrijf belooft daarom de productie van de luxe-smartwatch te zullen opvoeren van 1.200 naar 2.000 exemplaren per week. Daarnaast zal de online verkoop van het horloge waarschijnlijk tot mei of juni worden opgeschort om de voorkeur te geven aan verkoop in fysieke winkels.

Bloomberg