Interessant:

LG V10 komt 1 januari naar Nederland en kost 699 euro

nieuws 2 december 2015 om 11:15

De LG V10 start vanaf 1 januari met de verkoop van de LG V10 in Nederland. Deze eerste smartphone is V-serie biedt als opvallende nieuwe features twee displays, Dual Front Camera's en een Manual Video Mode.

Op de LG V10 introduceeert LG een Second Screen als een additioneel display boven het 5,7-inch QHD IPS Quantum display. Het Second Screen display werkt zelfstandig en kan ingesteld worden als 'always on' om de productiviteit van de V10 te verbeteren zonder dat het al te veel invloed heeft op de levensduur van de batterij. Het weer, de tijd, de datum en batterijstatus kunnen weergegeven worden op het Second Screen terwijl het algemene scherm uit staat. Zodra het hoofdscherm aan staat, kan het Second Screen gebruikt worden als verzamelplek voor snelkoppelingen naar jouw favoriete apps. Tijdens het kijken van een video of spelen van een game worden binnenkomende notificaties ook op het tweede scherm getoond.

LG V10
LG V10

De 5-megapixel Dual Front Camera in de V10 maakt het mogelijk om naast normale selfies ook groep-selfies te maken dankzij de twee aparte lenzen: bij een groothoek opname worden de beelden van de twee aparte lenzen gecombineerd voor groothoek foto's. Met de Multi-view Opname worden alle drie de camera's gebruikt op de V10 om verschillende hoeken vast te leggen. De V10 heeft verder dezelfde cameraspecificaties als de LG G4 en is de eerste smartphone die Manual Mode aanbiedt bij het opnemen van video's. Met de Manual Video Mode wordt het mogelijk om professionele, kwalitatieve video's te maken door de sluitertijd, framerate, ISO waarde, witbalans en focuspunt tijdens het opnemen aan te passen. Video's kunnen opgenomen worden in drie resoluties - HD, FHD en UHD - en twee aspectratio's - standaard 16:9 of cinemascope 21:9. Het toestel draait in eerste instantie op Android 5.1.1 Lollipop.

Vanaf 1 december start de exclusieve pre-order van de LG V10 bij CoolBlue in Nederland: vanaf 1 januari worden de V10 pre-orders uitgeleverd, tegelijkertijd met de start van de verkoop. De V10 is verkrijgbaar in de kleur Space Black voor 699 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten