Interessant:

KPN introduceert Play tv-service

nieuws 2 november 2015 om 12:28

KPN heeft vandaag de Play tv-service geintroduceerd. Play combineert de meest populaire live tv-zenders met een ruim on demand aanbod van films en series in een app die beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding.

Play bevat 22 lineaire tv-zenders, HBO en HBO On Demand (on demand films, series en documentaires). De app biedt naast HBO nog meer on demand content van onder andere Comedy Central, TLC, Nickelodeon, Discovery en videoclips van Xite. Via Programma Gemist zijn uitzendingen van NPO 1,2,3 en SBS6, Net 5 en Veronica tot 7 dagen terug te zien. Daarnaast is het mogelijk om opnames in te plannen en overal in Nederland terug te kijken wanneer dat het beste uitkomt. Gecombineerd met een Google Chromecast kan bovendien alle content op een TV worden bekeken.

"Ons kijkgedrag verandert. We willen steeds meer zelf bepalen waar en wanneer we televisie of series kijken. En Play geeft je deze vrijheid. Bovendien maakt Play tv-kijken persoonlijk door altijd een interessante selectie van relevante programma's te bieden. Zo geeft de app suggesties op basis van het kijkgedrag, kunnen mensen een eigen pinbord maken met programma’s, series en films en kunnen vrienden elkaar tippen over must sees", aldus Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

KPN Play TV
KPN Play TV

Play is beschikbaar voor iedereen met internet, thuis en onderweg, en voor zowel iOS als Android. En dat hoeft geen internet van KPN te zijn. Play wordt de komende tijd doorontwikkeld om bijvoorbeeld HD-kwaliteit en een browserversie voor laptop en pc toe te voegen. Naast de lineaire tv-zenders en HBO zal ook een aantal nieuwe en unieke programma’s beschikbaar gemaakt worden die KPN speciaal heeft gemaakt samen met partners.

Play wordt geïntroduceerd met een speciaal introductieaanbod. Als je vóór 2016 een abonnement op Play neemt, kijk je de eerste maand gratis en betaal de eerste elf maanden € 11,99 per maand. Daarna zal Play € 14,99 per maand gaan kosten. Play is maandelijks opzegbaar.

Meer informatie over Play en de beschikbare content vind je op www.playvankpn.nl.

KPN