Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

LG V10 smartphone komt ook naar Europa

nieuws 2 november 2015 om 13:10

LG heeft bekendgemaakt de LG V10, een high-end smartphone met een†5,7-inch QHD-display, een tweede scherm en een schokbestendige behuizing, ook naar Europa te brengen.

De LG V10†werd begin oktober aangekondigd voor de Verenigde Staten,†AziŽ, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. LG laat nu echter weten het toestel, door LG een "ultra-smartphone" genoemd, ook in Europa en Rusland op de markt te brengen. Er is echter nog altijd geen informatie over de exacte releasedatum en beschikbaarheid.

"De LG V10 is vanaf de basis in eerste plaats als multimedia-smartphone ontwikkeld. Het is het ultieme toestel voor het sociale ecosysteem", aldus Juno Cho, CEO van LG Mobile. "Consumenten wachten al lange tijd op een multimedia-toestel dat geen compromissen maakt. Met de V10 hopen wij te tonen waartoe smartphones echt in staat zijn."

LG V10
LG V10

De LG V10 beschikt over een tweede "always-on" scherm boven het 5,7-inch QHD IPS Quantum-display aan de voorzijde.†Dit tweede scherm kan je gebruiken om het weer, de tijd, de datum en de batterijduur te tonen als het hoofdscherm uitstaat. Als het hoofdscherm aanstaat, kan je het tweede scherm gebruiken om shortcuts naar apps op te plaatsen.†Verder worden op dit tweede scherm discreet binnenkomende oproepen of berichten getoond.

De V10 is verder voorzien van een dubbele frontcamera met twee aparte lenzen, waarmee je standaard selfies van 80 graden of groothoek-selfies van 120 graden kan maken. In de Manual Video Mode is het verder mogelijk om gedetailleerde zaken als sluitertijd, framerate, ISO, witbalans en focus te bepalen - ook tijdens het opnemen van een video. Zowel de roestvrij stalen behuizing (Dura Guard) als het display (Dura Skin) zijn schokbestendig. Daarnaast krijg je de beschikking over een 3.000 mAh batterij en een microSD-kaartslot. Tot slot is het mogelijk om high-definitie muziek op de V10 af te spelen.

Informatie over de prijs en verkrijgbaarheid van de†LG V10†in Nederland moet nog volgen.

LG Newsroom