Interessant:

Telecom Inspirience Awards 2015 uitgereikt

nieuws 30 oktober 2015 om 12:20

In het Rotterdamse Zalmhuis zijn gisteren de Telecom Inspirience Awards 2015 uitgereikt. In totaal werden acht awards uitgereikt en was er nog een verrassingsprijs op het einde van de avond.

Ook dit jaar werden de Telecom Inspirience Awards weer georganiseerd door telecomvakblad TBM. Met meer dan 100 gasten in galakostuum was het Zalmhuis bomvol. TV-personality Jeroen Smits bracht de juiste sfeer tijdens het award-diner en zorgde dat de uitreiking van de awards vlekkeloos en met een gezonde dosis humor verliep. Na het eren van alle genomineerden was het tijd om per categorie de winnaars bekend te maken. Na de uitreiking was er nog een After Party in de Orangerie van het Zalmhuis, gesponsord door Event Partner Dean Connect. Naast Dean Connect werd de Telecom Inspirience Night ondersteund door Unify, SDC Group en hoofdpartner Voiceworks.

Telecom Inspirience Awards 2015 prijswinnaars
Telecom Inspirience Awards 2015 prijswinnaars

Aan het eind van het officiële deel van de avond vroeg Joost Heessels, directeur van Magenta Publishing (uitgever van TBM), nog het woord om een verrassingsonderscheiding uit te reiken. Frank Caris van Dean Connect ontving uit handen van Joost Heessels de Gouden Baksteen 2015 "omdat Frank zijn hele carričre al bewijst een echte bedrijvenbouwer te zijn, in de telecombranche en daarbuiten". Hij stond mede aan de wieg van Televak Centers, Mobicall, Yes Telecom en Dean Connect.

De winnaars van de Telecom Inspirience Awards 2015 zijn: Winnaar Best Mobile Project 2015: Score Telecom met de case Freya Winnaar Best VaMo Project 2015: Pocos met de case Nooteboom Trailers Winnaar Marketing Award 2015: Dutchtel met de Espresso Bus Winnaar Best UC Project 2015: Ask Roger! met de case Oosterlicht College Winnaar Best Hosted Project 2015: Mtel met de case Carglass Winnaar Best Healthcare Project 2015: Voicedata met de case Pi-Groep Winnaar Innovatie Award 2015: MCS met Private LoRa

TBM