Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Motorola Moto X Force aangekondigd

nieuws 30 oktober 2015 om 10:35

Motorola breidt haar smartphone-assortiment uit met de Moto X Force, een robuuste 5,4-inch smartphone met de Moto Shattershield-technologie, waardoor het scherm niet kan breken of barsten.

NaastáMotorola's exclusieve Moto Shattershield-technologie, waardoor het scherm niet kan breken of barsten is de Motorola Moto X Forceávoorzien van een waterbestendige coating, zodat je je ook geen zorgen hoeft te maken bij regen of als je een drankje omgooit. Hetá5,4-inch AMOLED-display heeft een Quad HD-resolutie van 1.440 x 2.560 pixels.áHet toestel, dat in de Verenigde Staten eerder verscheen onder de naam Motorola Droid Turbo 2, draait op Android 5.1.1 Lolliop, een Android 6.0 Marshmallow-update volgt.

Motorola Moto X Force
Motorola Moto X Force

De 2GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 810-processor met 3GB RAM zorgt voor vlotte prestaties en het 32GB of 64GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. Deá3.760 mAh batterij biedt een batterijduur tot 48 uur. Dankzij de TurboPower-technologie is de batterij in slechts 15 minuten tot een gebruiksduur van 13 uur op te laden. Daarnaast biedt de Motorola Moto X Force prima connectiviteit met ondersteuning van 4G/LTE (Cat. 4), Bluetooth 4.1, aGPS en NFC.á

Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid van deáMotorola Moto X Forceáin Nederland. Eerder dit jaar presenteerde Motorola de Moto X Style, de Moto X Play en de Moto G3 (2015).

Motorola Blogspot