Interessant:

Cut the Rope: Magic aangekondigd

nieuws 23 oktober 2015 om 14:55

Ter viering van de vijfde verjaardag van het populaire spelletje 'Cut the Rope' heeft de Russische gamedeveloper ZeptoLab 'Cut the Rope: Magic', het vijfde deel in de serie, aangekondigd.

Cut the Rope is een bijzonder succesvolle gameserie voor ZeptoLab met inmiddels meer dan 750 miljoen downloads wereldwijd. Het originele spel verscheen in 2010 en kreeg al verschillende vervolgen onder de titels Cut the Rope: Experiments (2011), Cut the Rope: Time Travel (2013) en Cut the Rope 2 (2013). Ter viering van de vijfde verjaardag van het populaire puzzelspel heeft ZeptoLab nu aangekondigd in december met het vijfde deel in de serie te komen onder de titel Cut the Rope: Magic

Cut the Rope: The Movie
Cut the Rope: The Movie

Veel details heeft ZeptoLab verder nog niet naar buiten gebracht over Cut the Rope: Magic. Het gaat in elk geval om "een geheel nieuw avontuur van Om Nom met een magische twist op de populaire fysicapuzzels". Meer details volgen de komende weken. Ter gelegenheid van de vijfde verjaardag krijg je in andere Cut the Rope-spellen wel enkele kleine in-game cadeautjes.

Cut the Rope: Magic verschijnt in december voor iOS en Android. Volgend jaar verschijnt er ook een verfilming van het spel in de bioscoop.

Gamasutra