Interessant:

Samsung Galaxy On5 verschijnt in India

nieuws 21 oktober 2015 om 12:10

Samsung heeft in India de Samsung Galaxy On5 (SM-G550) geintroduceerd, een entry-level Android-smartphone met een 5-inch HD-display en een quad-core processor, voor een prijs rond de 175 euro.

De Samsung Galaxy On5 beschikt naast een 5-inch TFT HD-display en een 1,3GHz quad-core processor met 1,5GB RAM over een 8-megapixel hoofdcamera (met flitser en Full HD-videorecorder) en een 5-megapixel frontcamera. Het 8GB geheugen (waarvan 4,3GB vrij is voor de gebruiker) is uitbreidbaar via microSD. 4G/LTE (Categorie 4)-support zorgt voor snel mobiel internet. Dankzij de dual-simfunctionaliteit kan je twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken. Verder worden WiFi, WiFi-Direct en Bluetooth 4.1 ondersteund. Het is nog niet duidelijk van welke Android-versie het toestel is voorzien.

Samsung Galaxy GrandOn5
Samsung Galaxy GrandOn5

De Galaxy On5 heeft een fraai design met een metalen frame en een achterzijde van nepleer. Met de 'Quick Launch' is de camera snel te activeren door twee keer op de hometoets te drukken. Daarnaast krijg je de beschikking over enkele handige selfiefuncties. Met 'Wide Selfie' neem je een foto van meerdere personen dankzij een grote kijkhoek. Met de 'Palm Selfie'-functie neem je eenvoudig een selfie door met je handhalm naar de lens te zwaaien. Tot slot laat de 'Beauty Modus' je fraaie effecten op foto's toepassen.

De Samsung Galaxy On5 (SM-G550) komt in een zwarte of gouden uitvoering en verschijnt in eerste instantie alleen in India voor een prijs rond de 175 euro. Er gaan ook al enige tijd geruchten over een Samsung Galaxy MegaOn, een entry-level phablet.

Samsung India