Interessant:

Samsung Gear S2 verschijnt 30 oktober in Nederland

nieuws 16 oktober 2015 om 16:02

Samsung brengt de Samsung Gear S2 smartwatch 30 oktober uit in Nederland voor een adviesprijs van 349 euro. Het slimme horloge verschijnt in twee varianten, als de S2 en S2 classic.

De Samsung Gear S2, die in september is aangekondigd, heeft een rond ontwerp en biedt een ring waaraan je kan draaien om snel te navigeren door menu, berichten en applicaties. Het toestel gaat, volgens Samsung, twee dagen mee op een batterijlading en is gemakkelijk draadloos op te laden via een charging dock. Notificaties lees je direct vanaf het scherm en berichten verstuur je vanaf je pols. Met nieuwe fitnessfuncties blijf je fit en actief, terwijl de smartwatch op de achtergrond bijhoudt hoeveel je beweegt. De Gear S2 is met verschillende polsbandjes en te downloaden achtergronden naar eigen smaak te personaliseren.

Samsung Gear S2
Samsung Gear S2

"Met de Gear S2 willen we het mensen nog gemakkelijker en leuker maken om technologie te gebruiken", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Met de beste gebruikerservaring en een rond ontwerp doet onze nieuwe smartwatch denken aan een traditioneel horloge, maar dan bomvol mogelijkheden. Of je nu op de fiets zit en van muziek wilt wisselen of een belangrijke mail wilt doorsturen naar een collega, het kan. Met deze smartwatch haal je het meeste uit je leven."

De Gear S2 is beschikbaar in twee modellen: de Gear S2 en de Gear S2 classic. Met een elegante, zwarte afwerking en lederen band is de classic het model voor mensen die de voorkeur geven aan een traditioneel horlogedesign. De Gear S2 is voor designliefhebbers die graag opvallen met een minimalistisch, modern ontwerp. De Gear S2 is leverbaar in de kleur Dark Grey met en een donkergrijze band en in de kleur Silver met een witte band. De Gear S2 is vanaf 30 oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 349,-. Polsbandjes zijn apart verkrijgbaar vanaf € 39,99.

Samsung Gear S2 classic
Samsung Gear S2 classic

portablegear.nl