Interessant:

Christine le Duc-app voor iOS en Android

nieuws 28 september 2015 om 13:06

Na bijna een jaar van voorbereiding is erotiekketen Christine le Duc er in geslaagd haar nieuwe app zowel voor Android als iOS goedgekeurd te krijgen.

De app toont de nieuwste producten uit het assortiment van Christine le Duc, evenals de bestverkochte lingerie en love toys. Dit alles met een uitgebreide beschrijving, afbeeldingen en de mogelijkheid direct te bestellen. Gebruikers van de app krijgen regelmatig exclusieve kortingen op de gehele collectie en maken met de winacties kans op bijvoorbeeld een jaar lang gratis lingerie. De app bevat verder wekelijks een nieuw erotisch verhaal en een BN'er beantwoordt elke maand acht stoute vragen. In de rubriek Playtime kan je een een digitale legpuzzel oplossen.

Christine le Duc-app voor iOS en Android
Christine le Duc-app voor iOS en Android

De app richt zich net als de winkels en de webshop van Christine le Duc vooral op de vrouw. Niet zo gek, want uit cijfers van de erotiekketen blijkt dat het inmiddels vooral vrouwelijke klanten (61 procent) heeft. Stelletjes vormen 11 procent van het klantenbestand, terwijl 28 procent man is. Onder het motto 'Live your fantasy' draait het bij Christine le Duc om verleiding en beleving, zowel in de winkel als online en in de app.

De Christine le Duc-app is gratis verkrijgbaar voor iOS (vanaf 6.0) en Android (vanaf 2.3.3).

portablegear.nl