Interessant:

iPhone 6S in rosegoud is populair

nieuws 29 september 2015 om 10:30

Volgens analisten is de nieuwe rosegouden variant van de iPhone 6S bijzonder populair. Maar liefst tussen de 30 en 40 procent van de voorbestellingen betreft deze roze variant.

De iPhone 6Sáis verkrijgbaar in vier kleurvarianten:áSpace Grey, Silver, Gold en Rose Gold. De rosegouden uitvoering is nieuw ten opzichte van de voorgaande iPhone 6. Volgens analisten kiezen tussen de 30 en 40 procent van de consumenten, die de iPhone 6S voorbestellen, voor het nieuwe rosegouden model. Dit zou vooral Apple-toeleverancier Foxconn Precision geen windeieren leggen: dit bedrijf is de enige toeleverancier die "voldoende is toegerust om te voldoen aan de hoge productie" van de rosegouden iPhone 6S. De iPhone 6S-modellen gingen afgelopen weekend officieel in de verkoop (maar nog niet in Nederland). Analisten schatten dat Apple tussen de 10 en 13 miljoen exemplaren heeft verkocht in het afgelopen weekend. Apple heeft nog geen officiele verkoopcijfers bekendgemaakt.

iPhone 6 (links) vs. iPhone 6S roze (rechts)
iPhone 6 (links) vs. iPhone 6S roze (rechts)

Nieuw op de iPhone 6S in vergelijking met de originele iPhone 6 zijn onder meer de 3D Touch-schermtechnologie (voor een drukgevoelige bediening), de snellere Apple A9-processor, verbeterde camera's (nu met 4K-videorecorder) en support voorárecentere connectiviteitstechnologieen (4G+/LTE Advanced en Bluetooth 4.2).

Verder lezen...

iPhone 6S vs. iPhone 6: verschilá(specs)

TrustedReviews