Interessant:

Sony Xperia Z5 Compact is officieel James Bond-smartphone

nieuws 16 september 2015 om 13:28

De onlangs geintroduceerde Sony Xperia Z5 Compact is de officiele Bond-smartphone in de nieuwe James Bond-film Spectre. Ook de Sony RX100 IV-camera figureert in de campagne voor de film.

In afwachting van de release van de nieuwe James Bond-film Spectre, vanaf 6 november te zien in de bioscoop, heeft Sony zijn commercial 'Made for Bond' onthuld, met actrice Naomie Harris als Moneypenny. Deze campagnevideo toont een spannende achtervolging in het Londense South Bank terwijl Moneypenny een aantal criminelen het nakijken geeft om Bond zijn Xperia Z5 Compact smartphone te kunnen bezorgen. Met behulp van de geavanceerde compacte RX100 IV Cyber-shot-camera, maakt zij tevens beelden in super-slow-motion.

Actrice Naomi Harris (Monneypenny) met Sony Xperia Z5 Compact
Actrice Naomi Harris (Monneypenny) met Sony Xperia Z5 Compact

De 60 seconden durende minifilm is geregisseerd door de Britse regisseur Danny Kleinman. Het merendeel van deze productie is opgenomen met een professionele bioscoopcamera, afgewisseld met slow-motionbeelden van de RX100 IV-camera en foto's op het scherm van de Xperia Z5 Compact. "Het idee was een video te maken in de vorm van een commercial", zei Kleinman. "De film brengt je midden in de spanning van een achtervolging en neemt je mee naar het iconische Londen." Naomie Harris voegt daaraan toe: "London vormt het perfecte decor voor deze commercial. Bond is immers Brits, dus was het cruciaal dat de film hier opgenomen zou worden. Het is geen klassieke commercial. Het is een film vol actie".

Kazuo Hirai, President en CEO van Sony Corporation, benadrukt: "Al sinds Casino Royale is Sony trotse partner van de Bond-films. De Xperia Z5 Compact en RX100 IV zorgen voor de nodige actie en bieden tal van functies, maar het blijven echte gadgets voor dagelijks gebruik. Of ze nu gebruikt worden door Moneypenny tijdens undercoveropdrachten of door een creatieve fotograaf die hoogwaardige foto's wil delen, het zijn draagbare en gebruiksvriendelijke toestellen voor iedereen."

De James Bond Pack met de Z5 Compact Graphite Black wordt exclusief met T-Mobile gelanceerd en ligt eind september in de winkel. InáSkyfall, de voorgaande James Bond-film, was deáXperia Tádeáofficiele Bond-telefoon.

portablegear.nl