Interessant:

Vodafone Call+: interactieve bel-app

nieuws 16 september 2015 om 10:00

Vodafone lanceert een gratis app (voor iOS en Android) die Vodafoneklanten op een nieuwe manier laat bellen. Met Call+ kun je namelijk vóór, tijdens én na een gesprek gegevens zoals foto's, video's en locaties delen.

Tijdens het bellen met Call+ kan je met één druk op de knop je locatie delen, foto's maken of de urgentie van het gesprek aangeven. Zo weet de persoon die je belt, altijd waar het over gaat. In het gesprek kun je daarnaast ook foto's, locaties en tekst delen zonder naar een andere app over te schakelen, én je kunt altijd schakelen naar een videoverbinding. Het telefoongesprek verloopt altijd via het spraaknetwerk, en het delen van je content gaat via je dataverbinding. Na het gesprek blijven foto's, locaties en berichten zichtbaar in een call-log. Als iemand niet opneemt kan je een voice-memo en een tekstberichtje achterlaten, die ook in de call-log te zien blijven.

Vodafone Call+
Vodafone Call+

De app werkt alleen op het Vodafone-netwerk en als beide bellers de Call+ app hebben geïnstalleerd. Het is in de app eenvoudig te zien welke contacten ook van Call+ gebruik kunnen maken. Call+ is nu beschikbaar op iTunes (iOS) en de Google Play Store in Albanië, Duitsland, Hongarije, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Portugal, Roemenië, Tsjechië, Turkije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

portablegear.nl