Interessant:

Gerucht: Samsung Galaxy Mega On komt eraan

nieuws 14 september 2015 om 10:05

Volgens de laatste geruchten komt Samsung binnenkort met de Samsung Galaxy Mega On, een entry-level phablet als goedkoper alternatief voor de high-end Samsung Galaxy Note 5.

Naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy Mega On (met modelnummer SM-G6000) de beschikking over een Qualcomm Snapdragon 410-processor met 1GB RAM, een 5,5-inch HD-display, 8GB geheugen, een microSD-kaartslot, een 13-megapixel camera aan de achterzijde en een 5-megapixel frontcamera. Het toestel draait op Android 5.1 Lollipop en heeft waarschijnlijk een 3.000 mAh batterij.

Naast de Galaxy Mega On zou Samsung ook de Galaxy Grand On (modelnummer SM-G550) in de planning hebben staan. Dit model is volgens de geruchten voorzien van een 5-inch HD-display, een quad-core Exynos-processor met 1GB RAM, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 8-megapixel hoofdcamera, een 5-megapixel frontcamera en een 2.600 mAh batterij.

Samsung Galaxy Mega 2
Samsung Galaxy Mega 2

De Samsung Galaxy On-modellen zijn mogelijk de eerste nieuwe toestellen in de nieuwe Samsung Galaxy O-serie, een serie van budgetmodellen. Er wordt daarom ook wel gespeculeerd dat ze zullen verschijnen onder de namen Galaxy O5 en Galaxy O7. Er is echter nog niets bekend over de officiele beschikbaarheid en prijzen.

Naschrift:†de Galaxy On7 (Mega On) en Galaxy On5 (Grand On) zijn in het najaar van 2015 officieel in AziŽ geintroduceerd.

PhoneArena