Interessant:

Sony Alpha 7S II ziet levenslicht

nieuws 11 september 2015 om 13:08

Sony introduceert de Alpha 7S II, een geavanceerde compacte systeemcamera met 4K-recorder en ingebouwde beeldstabilisatie. Het toestel komt in november op de markt voor een prijs van 3.400 euro.

De Sony Alpha 7S II (ILCE-7SM2) is een verbeterde uitvoering van de voorgaande Alpha 7 II. Deze compacte systeemcamera biedt zeer hoge ISO-gevoeligheid (tot 409.600) voor heldere beelden bij weinig licht en een ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie. De geintegreerde XGA OLED Tru-Finder biedt nu een vergroting tot 0,78x en een speciale ZEISS-coating helpt reflecties op de viewfinder voorkomen. Het autofocus-systeem van de Alpha 7S II heeft een upgrade gekregen tot 169 AF-punten, voor een accuratere autofocus. Bij het opnemen van video is de autofocus twee keer zo snel als van het voorgaande model. 

Sony Alpha 7S II (ILCE-7SM2)
Sony Alpha 7S II (ILCE-7SM2)

De verbeterde BIONZ X-sensor minimaliseert ruis en de nieuwe Gamma Display Assist-functie geeft je inzicht in en een betere controle over de verschillende video-instellingen. Verder is het nu mogelijk om video's in 4K-kwaliteit op te nemen. De magnesium behuizing van de Alpha 7S II is licht en robuust en de toetsen zijn zo herontworpen dat de camera natuurlijker in de hand ligt. Tot slot ondersteunt deze systeemcamera WiFi, NFC en Sony's PlayMemories Mobile-app (voor Android en iOS) voor het snel delen van opnames.

De Sony Alpha 7S II verschijnt aankomende november in Europa voor een adviesprijs van 3.400 euro.

Sony


Gerelateerde producten