Interessant:

Firmware-update voor Jawbone UP2, UP3 en UP24

nieuws 9 september 2015 om 14:12

Jawbone heeft een grote firmware-update uitgerold voor haar nieuwste fitnesstrackers (de UP2, UP3 en UP24). Verder komen deze modellen beschikbaar in een serie nieuwe kleuren en uitvoeringen.

Met de firmware-update kunnen de UP2, UP3 en UP24 fitness-trackers van Jawbone nu automatisch detecteren wanneer je je ter ruste begeeft, zodat je niet meer op de band hoeft te tikken om te wisselen van activiteits- naar slaapmodus. De trackers detecteren met de firmware-update ook als je 's ochtends wakker wordt en schakelen dan over naar de dagmodus.

Jawbone UP2
Jawbone UP2

Een andere belangrijke toevoeging is dat er beter gebruik wordt gemaakt van de hartslagsensor op de UP3 (en op de UP4, die alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is). In plaats van 's ochtends meteen de rusthartslag te tonen, meet de sensor nu de passieve hartslag gedurende de hele dag als de gebruiker stil zit. Hierdoor wordt het eenvoudiger om vergelijkingen te maken tussen verschillende situaties, bijvoorbeeld tussen stressniveau op het werk en in de thuissituatie.

De firmware-update verschijnt voor iOS en Android voor deáUP2UP3áenáUP24. Deze modellen komen ookábeschikbaar in een serie nieuwe kleuren en uitvoeringen.

TrustedReviews