Interessant:

Archos Diamond Plus gepresenteerd

nieuws 2 september 2015 om 10:57

Het Franse Archos toont deze week op de IFA 2015 nog een nieuw toestel in haar Diamond-serie: de Archos Diamond Plus, een phablet met een 5,5-inch display.

De Archos Diamond Plus biedt alle high-end kenmerken van de Diamond-lijn: een octa-core processor, 4G / LTE-connectiviteit, hoge kwaliteit camera's en meer - in een nieuwe zilveren design met een 5,5-inch HD IPS-scherm met full laminatie. De Archos Diamond Plus valt verder op door de slanke, licht gebogen zilveren behuizing en zijn heldere scherm. Het toestel is voorzien van een krachtige octa-core Cortex A53 1,5GHz processor en 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD tot 32GB). Daarnaast beschikt de Diamond Plus ook over 'fast charging'-capaciteiten zodat hij in korte tijd weer opgeladen is.

Archos Diamond Plus
Archos Diamond Plus

De Diamond Plus heeft een 16-megapixel camera aan de achterzijde en een 8-megapixel camera aan de voorzijde. De vijf-element lens van de camera aan de achterkant voorkomt vervorming en de zeer brede hoek van de camera aan de voorkant is perfect voor selfies. Archos' nieuwe phablet draait op Android 5.1 Lollipop.

De Archos Diamond Plus is beschikbaar vanaf november 2015 voor € 269-. Naast de Diamond Plus toont Archos deze week op de IFA 2015 in Berlijn ook de Diamond S (5-inch Android 5.1-smartphone) en de Diamond Tab (8-inch Android 5.1-tablet).

portablegear.nl