Interessant:

Honor 7 verschijnt in Nederland

nieuws 28 augustus 2015 om 10:27

Huawei brengt de Honor 7, het nieuwe topmodel in haar Honor-submerkserie, naar Nederland. Deze 5,2-inch Android-smartphone beschikt onder meer over een vingerafdruksensor.

De Honor 7, die afgelopen juli reeds in China werd gepresenteerd, is voorzien van van een 20-megapixel camera met  26mm groothoeklens en 8-megapixel selfiecamera. Het toestel ondersteunt Bluetooth 4.1, WiFi 2,4GHz/2,5GHz, GPS en 4G/LTE. Het 16GB geheugen is uitbreidbaar via microSD en de octa-core Hisilicon Kirin 935-processor met 3GB RAM zorgt voor vlotte prestaties. Daarnaast is het microSD-kaartslot bruikbaar als toegang voor een tweede (nanoSIM)-kaart (naast het standaard microSIM-kaartslot), zodat je de Honor 7 ook als dual-sim-smartphone kan gebruiken.

Honor 7
Honor 7

Het 5,2-inch Full-HD display van de Honor 7 wordt omhuld door een elegante metallic behuizing en het geïntegreerde Audio Plus zorgt voor een helder geluid. Met de handsfree calling 3.0-functie kan je elk geluid tot drie meter afstand elimineren voor duidelijke handsfree gesprekken. Dankzij de vingerafdrukherkenning is het toestel binnen 0,5 seconden te ontgrendelen. De Honor 7 heeft een batterij van 3.100 mAh en de SmartPower 3.0-functie bespaart tot 30 procent batterij door minder urgente systeemonderdelen slim toe te wijzen en achtergrond en apps die niet in gebruik zijn te bevriezen. Het toestel draait op Android 5.0 Lollipop. De Honor 7 verschijnt later dit jaar in Nederland voor een adviesprijs van 349 euro.

Honor maakte verder bekend op termijn een eigen wearable op de markt te zullen brengen; Honor-fans mogen de naam van dit nieuwe product bedenken. Specificaties van deze wearable zijn nog niet bekend.

Honor-wearable
Honor-wearable

Honor