Interessant:

Mio introduceert Cyclo 200

nieuws 24 augustus 2015 om 14:14

Mio introduceert de Mio Cyclo 200, een nieuw waterdicht fietsnavigatiesysteem met een 3,5-inch touchscreen en een gebruiksduur tot 10 uur, met een adviesprijs van 179,99 euro.

De Mio Cyclo 200 is een gebruiksvriendelijk fietsnavigatiesysteem met een 3,5-inch touchscreen. De robuuste waterdichte behuizing (IPX5-certificering) zorgt ervoor dat je kan fietsen in elke soort weersomstandigheden, regen of zonneschijn. Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur van 10 uur kan je lange afstanden afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de terugweg. Met zijn eenvoudige menustructuur, duidelijke knoppen en grote aanraakscherm, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Cyclo 200 een groot gebruiksgemak. Het systeem meet tevens de tijd, de snelheid, de afstand, de hoogte, het calorieverbruik en meer. 

Mio Cyclo 200
Mio Cyclo 200

De turn-by-turn navigatie op de Cyclo 200 leidt je langs alle wegen en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Fiets- en wegenkaarten (OpenStreetMaps) zijn voorgeļnstalleerd. Dankzij de voorgeļnstalleerde nuttige plaatsen (POI's, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kan je steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen. 

De Mio Cyclo 200 ligt binnenkort in de winkels voor een adviesprijs van 179,99 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten