Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Sony introduceert SmartBand 2

nieuws 24 augustus 2015 om 10:23

Sony introduceert de SmartBand 2, een waterdichte multi-sensor fitness-armband met onder meer hartslagsensoren en een subtiel trilalarm dat wijst op binnenkomende berichten.

"Ons doel was de meest geavanceerde wearable te creŽren. De SmartBand 2 deelt biometrische-gegevens met de gebruikers via Lifelog en verklaart deze," aldus Kaz Tajima, Senior Vice President, hoofd van UX Creative Design and Planning, Sony Mobile Communications.

De versnellingsmeter en de hartslagsensoren in de core van de SmartBand 2 monitoren de pols- en hartritmevariabiliteit en meten zo gedurende de dag je algemene conditie, spanning en stressniveau. De SmartBand 2 traceert automatisch activiteiten als wandelen, hardlopen en andere sporten terwijl hij tijdens elke activiteit je hartslag weergeeft.†Door een trilalarm en pulserende RGB-leds zorgt de SmartBand 2 dat je nooit meer een telefoontje, bericht, e-mail of post mist. Ook bedien je er gemakkelijk muziek op je smartphone of tablet mee: door een simpel tikje speel, pauzeer en doorzoek je tracks. De SmartBand 2 trilt wanneer de verbonden smartphone of tablet verder dan 10 meter verwijderd is van het apparaat. De armband is waterbestendig (IP68-certificaat).

Sony SmartBand 2
Sony SmartBand 2

De SmartBand 2 is met een smartphone of tablet (met Android 4.4 of iOS 8.2 of hoger) te verbinden via NFC en Bluetooth 4.0.†De Sony SmartBand 2 is vanaf september 2015 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Vlak na de introductie volgen nog twee extra kleuren: roze en indigo. Ook kan de core van de SmartBand 2 met de bandjes van de eerste SmartBand gedragen worden. De prijs van de SmartBand 2 is nog niet bekend.

Sony