Interessant:

Twee nieuwe bluetooth-speakers LG

nieuws 21 augustus 2015 om 09:38

LG breidt haar wireless audio collectie uit met twee nieuwe Bluetooth speakers, de LG Music Flow P5 en LG Soundpop 360. Beide speakers bieden een krachtig geluid in een compacte en modieuze behuizing.

De LG Music Flow P5 is een draagbare speaker met een krachtig geluid. De P5 ondersteunt LG's Auto Music Play-functie, waardoor je direct muziek kan afspelen zodra je in het bereik bent van de speaker, zonder ingewikkelde setup procedure. Dankzij de oplaadbare batterij kan je 15 uur lang muziek luisteren, meer dan genoeg voor een hele dag gebruik.

Voor de actieve muziekluisteraars, heeft LG de SoundPop 360 ontwikkeld die verkrijgbaar is in 3 verschillende kleuren. Dankzij de cilindervormige speaker wordt muziek in alle richtingen afgespeeld. De SoundPop 360 heeft een batterijlevensduur van 20 uur.

LG Music Flow P5 en SoundPop 360
LG Music Flow P5 en SoundPop 360

Beide speakers hebben geavanceerde functies die alleen in LG's draadloze audio producten te vinden zijn. Allereerst is het mogelijk om deze luidsprekers op drie Bluetooth apparaten tegelijk aan te sluiten (Multi Point). Daarnaast kan je dankzij Dual Play twee LG Bluetooth speakers op één apparaat aansluiten, voor een stereo opstelling. Tot slot is het mogelijk om deze speakers -door middel van Bluetooth- aan te sluiten op een TV om zo het geluid te versterken (TV Sound Sync functie).

Het is nog niet bekend wanneer en voor welke prijs beide speakers op de Nederlandse markt zullen verschijnen.

portablegear.nl