Interessant:

Pinnacle:†Zwitsers horloge met Apple Watch add-on

nieuws 5 augustus 2015 om 15:24

Nico Gerard, een luxefabrikant uit CaliforniŽ, heeft een Zwitsers horloge met een Apple Watch add-on mogelijkheid uitgebracht. Het horloge wordt vervaardigd in Zwitserland en is beschikbaar voor prijzen tot 103.000 euro.

Het luxehorloge van Nico Gerard, genaamd de Pinnacle, is voorzien van Zwitserse horlogetechnologie en een speciale 41mm armband, waaraan je een 38mm Apple Watch kan koppelen. Naast het reguliere horloge heb je dan ook altijd Apple's smartwatch tot je beschikking. De Pinnacle is verder waterdicht tot 100 meter en geeft naast de tijd ook de datum aan. De behuizing is van roestvrij staal en de horlogeplaat komt in het zwart of blauw.

Nico Gerard Pinnacle: Zwiters horloge met Apple Watch add-on
Nico Gerard Pinnacle: Zwiters horloge met Apple Watch add-on

De zwarte (simpelweg Pinnacle) en blauwe (Skyview Pinnacle) variant van de Pinnacle zijn beschikbaar voor respectievelijk 8.550 euro en 8.740 euro - een 38mm Apple Watch wordt meegeleverd. Daarnaast is de Pinnacle te koop in een behuizing van 18-karaats goud (Sunrise Pinnacle) met een rode wijzerpaat voor 103.000 euro - met dit model wordt een gouden Apple Watch Edition meegeleverd. De Skyview Pinnacle kent een beperkte oplage van 99 exemplaren, de Sunrise Pinnacle van 88 exemplaren.

Pocket-lint.com


Gerelateerde producten