Interessant:

BlackBerry Passport in Silver Edition

nieuws 6 augustus 2015 om 11:09

BlackBerry heeft officieel een Silver Edition van de BlackBerry Passport aangekondigd. Deze zilveren editie van de smartphone met het opvallende design kent verschillende kleine design-verbeteringen.

De Silver Edition van de BlackBerry Passport heeft een verbeterd frame van roestvrij staal om het toestel robuuster te maken. Daarnaast kent het toestel rondere hoeken aan de onderzijde en een geribbeld patroon aan de achterzijde voor een aangenamere en verbeterde grip in de hand. Tevens is het toetsenbord verbeterd om typen te vereenvoudigen. Tot slot zijn er hogere randen toegevoegd aan de camera's aan de voor- en achterzijde om ze te beschermen tegen slijtage en stof.

BlackBerry Passport Silver Edition
BlackBerry Passport Silver Edition

De interne specificaties van deze Silver Edition zijn hetzelfde gebleven als van de originele BlackBerry Passport. Het model beschikt nog altijd over een vierkant 4,5-inch IPS-touchdisplay van het krasbestendige Gorilla Glass 3 (met een ongebruikelijke resolutie van 1.440 x 1.440 pixels en 453 dpi) en een drie-regelig qwerty-toetsenbord. Het toestel is verder uitgerust met een 2,2GHz quad-core processor met 3GB RAM, 32GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie, LED-flitser en 1080p Full HD-videorecorder, een 2-megapixel HD-frontcamera, NFC-ondersteuning en een 3.450 mAh batterij (waarmee een batterijduur tot 30 uur mogelijk is).

De Silver Edition van de BlackBerry Passport verschijnt in eerste instantie in Canada en de Verenigde Staten, de uitrol in Europa volgt de komende weken.

Inside BlackBerry Blogs


Gerelateerde producten