Interessant:

Lexa.nl dating-app voor Apple Watch

nieuws 6 augustus 2015 om 13:50

Datingsite Lexa.nl heeft een Nederlandse dating-app voor de Apple Watch ontwikkeld. De nieuwe app dient als een aanvulling op de bestaande iPhone-app. Eerder bracht Lexa.nl al een dating-app uit voor Android Wear-smartwatches.

Na de lancering van de eerste dating-app voor Android Wear blijft Lexa.nl de ontmoetingsmogelijkheden voor haar members ontwikkelen. Dit keer met een iOS-app voor de Apple Watch. Stephane Lebas, Chief Product Officer van Lexa.nl, licht toe: "De Apple Watch-app van Lexa.nl is onze tweede stap in het uitbreiden van daten in combinatie met draagbare technologie. Deze nieuwe vorm van technologie zal een grote rol gaan spelen in de toekomst van het online daten. Wij zijn ervan overtuigd dat we moeten zijn waar de singles zijn, dus ook wat betreft draagbare technologie."

Lexa.nl dating-app voor Apple Watch
Lexa.nl dating-app voor Apple Watch

De app beschikt over een activiteitentracker om altijd en overal op de hoogte te zijn. De Apple Watch geeft in één oogopslag weer als een flirt wordt ontvangen, als het profiel wordt bekeken of als het profiel wordt toegevoegd aan iemands favorieten. Met een paar clicks kunnen members meer over elkaar te weten komen of contact opnemen. Op de Apple Watch wordt het profiel met naam, profielfoto, leeftijd en woonplaats getoond. Members kunnen direct het profiel van de ander bekijken als zij een flirt ontvangen of als het profiel wordt toegevoegd aan iemands favorieten. Vervolgens kunnen zij een flirt versturen, maar ook een persoonlijk tekstbericht door tegen het Siri spraakherkenningssysteem van de Apple Watch te praten. Wanneer een groter scherm gewenst is, kunnen members gemakkelijk schakelen tussen de Apple Watch en de mobiele app.

De Lexa.nl app is beschikbaar in de iTunes Store.

Lexa.nl Pressroom


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws