Interessant:

LG Bello II selfie-smartphone onthuld

nieuws 20 juli 2015 om 11:33

LG heeft de LG Bello II aangekondigd, een mid-range smartphone met een 5-inch display, een 5-megapixel selfie-camera, 3G-connectiviteit en Android 5.1 Lollipop.

De LG Bello II is de opvolger van de vorig jaar verschenen LG L Bello (in Nederland ook bekend als de LG L80+) en verschijnt deze maand in Zuid-Amerika en India. In het derde kwartaal komt het toestel ook naar Europa. Op andere markten verschijnt de Bello II ook onder de namen LG Prime II en LG Max.

De Bello II heeft een 5-inch FWVGA-display (854 x 480 pixels) en een metallic rand. De 2.540 mAh (uitneembare) batterij zorgt voor een degelijke gebruiksduur. De 5-megapixel selfie-camera is voorzien van functionaliteiten als Gesture Shot (een selfie nemen met een handbeweging) en Selfie Flash (display functioneert als flitser voor portretten). Het toestel draait op Android 5.1 Lollipop en komt met 8GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Verder kan je rekenen op een quad-core processor, een 8-megapixel camera aan de achterzijde en ondersteuning van Bluetooth 4.0, 3G/HSPA+ en aGPS.á

LG Bello II
LG Bello II

"3G-markten vormen nog altijd 40 procent van de totale smartphone-markten en de LG Bello II biedt deze markten voor een zeer fijne prijs een uitstekend model", aldus Juno Cho, CEO van LG Electronics. "Met zijn 5-megapixel selfie-camera, grote display en bekende functionaliteiten biedt de Bello II een uitstekende balans van vorm, functie en prijs, en daarom verwachten wij dat het toestel nog succesvoller wordt dan zijn voorganger."

De LG Bello IIákomt in een single-sim of een dual-sim variant en in een witte, gouden of zilveren uitvoering. Er is nog niets bekend over de prijs of beschikbaarheid in Nederland.

Naschrift:ádeáBello IIákrijgt een prijs van 149 euro, maar een release in Nederland staat vooralsnog niet in de planning.

LG Newsroom