Interessant:

Logi BLOK: valbestendige cases voor iPad Air 2

nieuws 16 juli 2015 om 15:55

Logitech introduceert zijn eerste line-up van producten onder het nieuwe Logi-label: de Logi BLOK-familie met beschermende cases voor de iPad Air 2.

De nieuwe line-up bestaat uit de Logi BLOK Protective Shell, de Logi BLOK Protective Case en de Logi BLOK Protective Keyboard Case. De producten uit de nieuwe BLOK-familie beschikken over rechte hoeken voorzien van een dempende constructie die zo ontworpen zijn, dat ze de iPad optimaal beschermen tegen een val vanaf 1,80 meter hoogte op oppervlakken zo hard als beton.

De Logi BLOK Protective Shell voor iPad Air 2 en alle modellen van de iPad mini is een beschermende case die het scherm tegen krassen beschermt. De BLOK Protective Shell beschikt over een eenvoudig en gestroomlijnd ontwerp dat zorgt voor een optimale bescherming en aanvoelt alsof er geen case om de iPad zit. De Logi BLOK Protective Shell is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Logi BLOK Protective Shell voor iPad Air 2
Logi BLOK Protective Shell voor iPad Air 2

De Logi BLOK Protective Case voor iPad Air 2 biedt dezelfde bescherming tegen vallen als de Logi BLOK Protective Shell. De case beschikt daarnaast over een 'any angle'-houder waardoor de iPad in elke gewenste positie geplaatst kan worden binnen een hoek van 50-graden. Hiermee kan je je iPad in iedere gewenste en meest comfortabele kijkhoek plaatsen voor activiteiten waarbij je wel de ogen, maar niet je handen nodig heeft. Daarbij kun je denken aan het kijken van programma's en series in bed of het uitvoeren van yoga-oefeningen. Wanneer de case gesloten is, biedt deze bescherming tegen vallen of stoten. De Logi BLOK Protective Case is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Logi BLOK Protective Case voor iPad Air 2
Logi BLOK Protective Case voor iPad Air 2

De Logi BLOK Protective Keyboard Case voor iPad Air 2 is Logitech's nieuwe alles-in-één iPad-case die beschikt over vier verschillende modi. Gebruik de BLOK Protective Keyboard Case als een beschermende case voor het lezen of surfen op het web. Met de 'any-angle'- houder kan je handsfree content op de iPad bekijken. Dankzij het draadloze, aan en af te koppelen toetsenbord, dat tevens als bescherming van het scherm fungeert, kun je eenvoudig op de iPad typen. Het toetsenbord is verder voorzien van een speciale rij iOS-sneltoetsen voor een comfortabele type-ervaring. De Logi BLOK Protective Keyboard Case is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 129,99 euro.

Logi BLOK Protective Keyboard Case voor iPad Air 2
Logi BLOK Protective Keyboard Case voor iPad Air 2

De Logi BLOK Protective Shell, de Logi BLOK Protective Case en de Logi BLOK Protective Keyboard Case zijn allemaal naar verwachting vanaf augustus 2015 in Nederland beschikbaar. Logitech presenteerde onlangs haar nieuwe Logi-label.

portablegear.nl