Interessant:

Booking Now: gepersonaliseerde service voor Android

nieuws 14 juli 2015 om 10:41

Booking.com verbreedt zijn mobiele aanbod met de introductie van Booking Now voor Android. Android-gebruikers kunnen nu op alle mobiele apparaten in twee stappen last-minute vakanties boeken.

Booking Now voor Android kan volledig worden aangepast aan het profiel van elke gebruiker, waarbij gefilterd kan worden op persoonlijke voorkeuren zoals prijs, WiFi, ontbijt en parkeren. De app voor Android genereert automatisch suggesties voor passende accommodaties, gebaseerd op de je exacte locatie en de individuele voorkeuren. Dankzij GPS-technologie krijg je een gedetailleerde routebeschrijving tot aan de voordeur van de accommodatie. Bij Booking.com heb je de keuze uit een aanbod van meer dan 690.000 accommodaties in meer dan 79.000 bestemmingen.

Booking Now voor Android
Booking Now voor Android

"Wij zien een groeiende vraag naar reizen die spontaan en onderweg geboekt worden. Wereldwijd wordt voor bijna de helft van de reserveringen die binnen 48 uur voor aankomst gemaakt worden, gebruik gemaakt van een smartphone, waarvan een belangrijk deel op een Android", zegt Stuart Frisby, Principal Designer bij Booking.com. "Wij streven ernaar onze klanten technologie te bieden die flinke meerwaarde biedt, en waarmee ze in staat zijn om accommodaties te boeken die precies bij hun wensen aansluiten, wat voor apparaat ze ook gebruiken. Booking Now voor Android is de ideale oplossing voor onderweg, en het perfecte 'reismaatje' voor alle Android-gebruikers."

Booking Now is nu wereldwijd beschikbaar voor download in deáGoogle Play Store.

portablegear.nl