Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Gerucht: Samsung Galaxy Note 5 komt in augustus

nieuws 13 juli 2015 om 09:38

Volgens de laatste geruchten, afkomstig van zakenkrant Wall Street Journal, introduceert Samsung aankomende augustus de Samsung Galaxy Note 5. Samsung wil hiermee een mogelijk nieuwe iPhone van Apple voor zijn.

DeáWall Street Journalázegt deze informatie vernomen te uit "bronnen bekend met de materie", uiteraard weer zonder deze bronnen bij naam te noemen. Met de introductie van de Samsung Galaxy Note 5, een nieuw vlaggenschipmodel, in augustus, zou Samsung de introductie van een nieuwe iPhone-model (dat meestal in september wordt gepresenteerd) van grote concurrent Apple voor wilen blijven.

De huidigeáGalaxy Note 4áheeft een 5,7-inch display, de concurrerendeáiPhone 6áenáiPhone 6 Plusá- die vorig jaar zes dagen na de Note 4 werden geintroduceerd - beschikken respectievelijk over een 4,7-inch en 5,5-inch display. De Note 4 ging vorig jaar enkele weken na de nieuwe iPhones in de verkoop. De Galaxy Note 4 krijgt naar verluidt de beschikking over een een display tussen de 5,5-inch en de 5,8-inch. Apple zou plannen hebben aankomende september deáiPhone 6S of iPhone 7áaan te kondigen.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Volgens deáWall Street Journal wordt de Galaxy Note "5 gelanceerd in een "grote Amerikaanse stad", maar dat is nog niet bevestigd. Voorgaande Note-modellen werden gepresenteerd op de IFA-beurs in Berlijn, het eerste Note-model zag daar in 2011 het levenslicht.

Naschrift:áde Samsung Galaxy Note 5 is 13 augustus 2015 officieel geintroduceerd. Toen werd ook bekend dat Samsung het toestel (voorlopig) niet naar Nederland brengt. Als alternatief is de Samsung Galaxy S6 edge+ (die vrijwel identiek is, afgezien van het design en het ontbreken van een stylus) in Nederland beschikbaar.

Forbes