Interessant:

LG G4s geintroduceerd

nieuws 10 juli 2015 om 09:58

LG heeft het vierde model in haar G4-serie geintroduceerd. De LG G4s (ook wel LG G4 Beat) is een mid-range model met een 5,2-inch Full HD-display en een octa-core processor.

De LG G4s, die buiten Europa als de LG G4 Beat op de markt komt, heeft een 5,2-inch Full HD IPS-display en is voorzien van een 1,5GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 615-processor met geintegreerde 4G/LTE-support voor rappe prestaties en hoge datasnelheden. Het toestel draait op Android 5.1.1 Lollipop en beschikt over een uitneembare 2.300 batterij, 8GB geheugen en ondersteuning van Bluetooth 4.1, NFC en aGPS.

"Te vaak komt het voor dat mid-range smartphones slecht uitblinken in één bijzondere functionaliteit, wat ten koste gaat van de algehele bruikbaarheid", aldus Juno Cho, CEO van LG Electronics Mobile. "Ons doel met de G4s was om een telefoon te maken die niet alleen erg goed was gebalanceerd in termen van display, camera, prestaties en design, maar ook een fantastische prijs/kwaliteitverhouding en consumententevredenheid opleverde."

LG G4s
LG G4s

Aan de achterzijde beschikt de LG G4s over een 8-megapixel camera met LG's Color Spectrum Sensor (waarmee kleuren op een natuurlijker manier worden vastgelegd) en Laser Auto Focus (voor een snelle autofocus). In de Manual Modus, bekend van de originele G4, krijg je veel creatieve controle over de details van elke opname. Aan de voorzijde van de G4s vind je een 5-megapixel selfie-camera met de Gesturie Interval Shot-functie. Met deze functie kan je, door een handbeweging naar de camera te maken, vier selfies achter elkaar vastleggen. 

De LG G4s komt in een witte, zilveren of gouden uitvoering. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland. In de G4-serie verschenen eerder de originele LG G4 (5,5-inch), de LG G4c (5-inch) en de LG G4 Stylus (5,7-inch en met styluspen).

LG Newsroom