Interessant:

Sony Xperia Z3+ te koop in Nederland

nieuws 11 juni 2015 om 11:01

De Sony Xperia Z3+, de nieuwste aanvulling op Sony's premium Z3-serie, is nu officieel in Nederland te koop. Het toestel is exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile voor 699 euro.

De Sony Xperia Z3+ biedt ten opzichte van de originele Xperia Z3 onder meer een dunner (6,9 millimeter) en lichter (144 gram) design en een capless USB-poort. Het toestel is waterdicht (IP65/68-certificaat) en beschikt over een 20,7-megapixel camera en een 5-megapixel frontcamera, beide met een 25mm G Lens, en Automatisch Superier- en SteadyShot-functies voor heldere opnames.

Sony Xperia Z3+
Sony Xperia Z3+

Dankzij technologieen als High-Res Audio, Digital Noise Cancelling, DSEE HX opschaling en LDAC kan je rekenen op een hoge kwaliteit (draadloze) muziekervaring. Het toestel komt met drie maanden gratis TIDAL HiFi streaming muziek en zes meegeleverd High-Res albums van Sony. De Xperia Z3+ heeft verder een krachtige 64-bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810-processor met 3GB RAM, 32GB geheugen (uitbreidbaar tot 128GB via microSD) en PS4 Remote Play-ondersteuning. Sony belooft een batterijduur tot twee dagen.

De Sony Xperia Z3+ is exclusief verkrijgbaar met T-Mobile in de kleuren: aqua metalic, koper, wit en zwart en heeft een adviesverkoopprijs van 699 euro.

portablegear.nl