Interessant:

Kim Kardashian-app verschijnt voor Apple Watch

nieuws 3 juni 2015 om 14:22

Spelontwikkelaar Glu Mobile heeft een update voor het commercieel zeer succesvolle spelletje 'Kim Kardashian: Hollywood' uitgerold. Met deze update is het spel nu ook te pairen met de Apple Watch.

Dankzij de 3.0-update van Kim Kardashian: Hollywood (beschikbaar vanaf iOS 6.0) is het spel te pairen met de Apple Watch, waardoor je meteen op je pols kan bekijken welke projecten in het spel je aandacht en energie behoeven, zonder je iPhone uit je zak te hoeven halen. Tevens ontvang je op je pols alle belangrijke notificaties uit jouw Kardashian-wereld. Verder biedt de update de mogelijkheid om in het spel baby's te adopteren en om hulp in te roepen van VIP's, zoals Perez Hilton. Verder zijn er nieuwe quests en nieuwe kleren beschikbaar.

Kim Kardashian: Hollywood op Apple Watch
Kim Kardashian: Hollywood op Apple Watch

Glu Mobile verdiende vorig jaar miljoenen aan het spelletje Kim Kardashian: Hollywood. Uit de financiele resultaten blijkt dat het spel vorig jaar, ondanks een relatief gering aantal downloads van 28,4 miljoen, in totaal 74,3 miljoen dollar op heeft gebracht. De Kardashian-game is free-to-play, maar krijgt veel kritiek om de opdringerige in-app aankopen. Glu Mobile wil het succes dit jaar echter verder uitbreiden met gelijksoortige games met Kate Perry en Britney Spears in de hoofdrol.

TouchArcade