Interessant:

Iron Man-editie Samsung Galaxy S6 edge officieel

nieuws 27 mei 2015 om 12:23

Samsung heeft, in samenwerking met Marvel, officieel de Iron Man Limited Edition van de Samsung Galaxy S6 edge gepresenteerd. Het toestel verschijnt in eerste instantie in Zuid-Korea, China en Hong Kong.

Met de introductie van de Iron Man Limited Edition van de Samsung Galaxy S6 edge, die eerder uitlekte, vieren Samsung en Marvel "de technologische innovatie en creatieve visuele storytelling in Marvel's film Avengers: Age of Ultron". Het S6 edge Iron Limited Edition-pakket komt met een toestel, dat is uitgevoerd in de levendige rode en gouden kleuren van het pak van Iron Man. Het toestel heeft 64GB geheugen en wordt geleverd met een draadloze oplader en een cover die aansluit bij het exclusieve design.

Samsung Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition
Samsung Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition

"We zijn enthousiast dat we onze fantastische Galaxy S6 edge smartphone, dankzij onze samenwerking met Marvel, nu aanbieden in een speciaal design voor Iron Man-fans", aldus Younglee, CEO marketing van Samsung Electronics. "Deze limited edition van de Iron Man Galaxy S6 edge verbeeldt de kracht van de iconische Avenger met een gebogen design en geavanceerde functionaliteiten die elke Marvel-fan de ultieme entertainment-ervaring biedt".

De Iron Man Limited Edition van de Samsung Galaxy S6 edge verschijnt in eerste instantie in Zuid-Korea, China en Hong Kong.

Samsung Mobile Press