Interessant:

LG G4 vanaf 30 mei verkrijgbaar in Nederland

nieuws 22 mei 2015 om 10:42

Eind april kondigde LG de LG G4 aan, haar nieuwe vlaggenschipmodel-smartphone. Vanaf de aankondiging konden LG klanten een pre-order plaatsen voor de G4, die vanaf 30 mei uitgeleverd wordt met een gratis 64 GB microSD-memorykaart.

De pre-order campagne voor de LG G4 is nog steeds geldig en loopt tot 29 mei. Als je niet kan wachten tot de levering van de pre-order van de LG G4, kan je vanaf aanstaande zaterdag 23 mei reeds terecht bij T-Mobile. De LG G4 is verkrijgbaar in Metallic Grey, Ceramic White en Gold en heeft een adviesprijs van 649 euro. De leren varianten in bruin en zwart komen met een adviesprijs van 699 euro in de winkels. Bij de leren varianten wordt een additionele gouden metallic backcover gratis meegeleverd. Als accessoire is de Quick Circle Case te koop die de G4 beschermt en de smartphone geschikt maakt voor draadloos opladen.

LG LG4
LG LG4

Onlangs werden twee nieuwe toestellen in de LG G4-familie aangekondigd. De LG G4 Stylus is met zijn 5,7-inch scherm een fractie groter dan de (5,5-inch) G4. Zoals de naam doet vermoeden beschikt de telefoon over een stylus, dat het mogelijk maakt om gemakkelijk notities en tekeningen te maken op het royale scherm. Zijn kleinere broer, de 5-inch LG G4c biedt veel van de premium features en styling van de G4, maar in een compactere vorm.

portablegear.nl