Interessant:

Gynaecoloog verliest mobieltje in buik bevallen vrouw

nieuws 15 mei 2015 om 14:01

Een gynaecoloog in JordaniŽ heeft per ongeluk zijn mobieltje in de buik laten zitten van een vrouw die hij had helpen bevallen van een baby met behulp van de†keizersnede.

De 36-jarige vrouw werd geopereerd in een prive-ziekenhuis in de stad Amman, volgens Jordaanse media. Tijdens de procedure zou de†gynaecoloog op de een of andere per ongeluk zijn mobieltje in de buik van de patient hebben verloren. De moeder van de bevallen vrouw zegt dat zij een baby van 4,8 kilogram ter wereld bracht, maar dat haar familieleden bij thuiskomst haar buik zagen vibreren.

De familie bracht haar daarop terug naar het prive-ziekenhuis, maar daar wilden de dokters niets meer voor haar doen. Vervolgens werd de vrouw naar een openbaar ziekenhuis gebracht, waar een rontgenscan werd gemaakt. Daarop was inderdaad een vreemd object in haar buik te zien. De vrouw werd vervolgens geopereerd en de telefoon werd verwijderd. De Jordaanse minister van Gezondheidszorg beweert dat het hele verhaal verzonnen is, maar zegt er gelijk bij dat het ministerie de zaak wel aandachtig volgt.

Gynaecoloog verliest mobieltje in buik bevallen vrouw
Gynaecoloog verliest mobieltje in buik bevallen vrouw

Gulf News