Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

HTC One M9: camera-update met RAW-opnamemodus

nieuws 1 mei 2015 om 12:21

HTC heeft een update van de HTC Camera-app uitgerold. Met de app krijgen gebruikers van de HTC One M9 de mogelijkheid om foto's in RAW-formaat vast te leggen.

De RAW-cameramodus isáalleen beschikbaar op de HTC One M9.áMet de RAW-cameramodus kun je digitale negatiefbestanden (.DNG) vastleggen die je met professionele tools kunt aanpassen. (De onlangs geintroduceerde LG G4 beschikt standaard over een RAW-opnamemodus). Een andere nieuwe optie die de update biedt, is een 'Plak-mij-erbij modus' (alleen beschikbaar op de HTC One (M8 EYE) met Android 5.0 Lollipop en de HTC Desire EYE). Tevens nieuw is een instelbare verdeling in de Split Opname-modus, en de mogelijkheid om cameramodi toe te voegen en te verwijderen.

De HTC One M9 heeft een 20-megapixel hoofdcamera met een zogenaamde Dynamic Sensing Engine, voor optimale foto's. De lens is gemaakt van saffierglas en daardoor goed beschermd tegen krassen.áDe 4-megapixel frontcamera maakt gebruik van HTC'sáUltraPixel-cameratechnologie, waarmee je ook bij weinig licht fraaie foto's schiet.

DeáHTC One M9áis in Nederland te koop voor een adviesprijs van 749 euro.

HTC One M9
HTC One M9

AndroidPolice