Interessant:

Sony Xperia Z4 geintroduceerd

nieuws 20 april 2015 om 10:12

Sony heeft in Japan de Sony Xperia Z4 geintroduceerd. Deze nieuwe toevoeging aan de robuuste Xperia Z-serie beschikt over een 5,2-inch Full HD-display en een octa-core processor.

De Sony Xperia Z4 heeft, naast een 5,2-inch Full HD-display, een robuuste behuizing met een metalen frame, die bestand is tegen stof en water. Het toestel draait op Android 5.0 Lollipop en maakt gebruik van een krachtige 64-bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810-processor met 3GB RAM voor snelle prestaties. Het 32GB geheugen (waarvan 23GB beschikbaar is voor gebruikersopslag) is uitbreidbaar via microSD tot 128GB. Deze telefoon is 0,4 millimeter dunner en 8 gram lichter dan de voorgaande Xperia Z3.

Sony Xperia Z4
Sony Xperia Z4

De Xperia Z4 ondersteunt 4G/LTE en NFC en beschikt daarnaast over een 20,7-megapixel camera met Exmor RS-sensor, LED-flitser en BIONZ-beeldprocessor voor heldere prestaties, ook bij slecht licht (de ISO-waardes reiken tot ISO 12.800). Video's kan je 4K-kwaliteit opnemen. Een opmerkelijke nieuwe fotomodus is de 'Cooking Mode', voor geoptimaliseerde foto's van eten. Aan de voorzijde van het toestel vind je een 5,1-megapixel camera voor videochatten en het maken van selfies. 

De Sony Xperia Z4 verschijnt deze zomer in Japan in het wit, zwart, koper of aqua-groen, voor een nog onbekende prijs. Het is nog niet bekend wanneer en of de Xperia Z4 naar Nederland komt.

PhoneArena


Gerelateerde producten