Interessant:

Hoortoestel-app voor Apple Watch

nieuws 18 april 2015 om 10:52

ReSound, een leverancier van hoortoestellen, introduceert de eerste hoortoestel-app, speciaal ontworpen voor de Apple Watch.áDe ReSound Smart app maakt het mogelijk om hoortoestellen eenvoudig en discreet te bedienen.

Met de ReSound Smart app kan je, terwijl je bezig of onderweg bent, vanaf je pols je hoortoestellen bedienen en aanpassen. Aanstaandeá24 april 2015 wordt in 9 landen in de wereld de Apple Watch gelanceerd. Wanneer de Nederlandse lancering van Apple's smartwatch plaatsvindt is nog niet bekend. De ReSound Smart app voor Apple Watch geeft hoortoesteldragers via hun pols toegang tot de meest gebruikte functies van de app. Zo kunnen ze hun hoortoestellen op dezelfde, intu´tieve manier personaliseren als ze met hun ReSound Smarthoren hoortoestellen gewend zijn.

Via de de app kan je onder meer het gewenste volume instellen, hoge tonen en bas instellen, audioprofielen (geluidsinstellingen) aanpassen als je naar een andere geluidsomgeving gaat en in ÚÚn oogopslag details over je gehoorapparaten bekijken, inclusief het geluidsprofiel dat actief is.

"De technologie gaat door en daarom verleggen wij steeds onze grenzen en zoeken we naar revolutionaire oplossingen op het gebied van hoortoestelbediening. Met trots presenteert ReSound de eenvoudige, onderweg te gebruiken Smarthoren personalisatie via de ReSound Smart app voor Apple Watch," aldus GN ReSound CEO Anders Hedegaard. "We streven er naar om onze hoortoesteldragers de meest innovatieve oplossingen te bieden; de ReSound Smart app voor Apple Watch is een verlengstuk van die filosofie. Het is hoortoestelbediening zoals die zou moeten zijn, gecombineerd met de meest geavanceerde, natuurlijke hoorbeleving, dankzij de grote portfolio van Smarthoren hoortoestellen van ReSound."

Dragers van de Apple Watch kunnen de ReSound Smart app voor Apple Watch op de dag van lancering downloaden in de App Store (nieuwste versie 3.0.1).á

Apple Watch Sport
Apple Watch Sport

portablegear.nl