Interessant:

Hearthstone beschikbaar voor smartphones

nieuws 16 april 2015 om 11:09

Blizzard heeft het populaire kaartverzamelspel Hearthstone: Heroes of Warcraft deze week eindelijk uitgebracht voor de iPhone en Android-smartphones. Het spel was al beschikbaar voor de iPad en Android-tablets.

Hearthstone: Heroes of Warcraft, een van de succesvolste games van vorig jaar, was tot op heden alleen nog beschikbaar voor tablets en desktops. Blizzard maakte eerder dit jaar bekend de game ook naar smartphones te brengen en nu is het dan eindelijk zo ver. De game kan je nu ook downloaden voor iOS-smartphones (vanaf iOS 5.1) en Android-smartphones (vanaf Android 4.0). Speciaal voor de smartphone is er een nieuwe intuitieve interface gecreeerd. Het spel is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen (met prijzen tussen de € 1,79 en € 44,99 per item).

Hearthstone: Heroes of Warcraft vindt plaats in het WarCraft-universum. Elk spel Heartstone-kaarten draait om helden uit de negen klassen van World of WarCraft. Het spel is gratis online te spelen. Eerder verschenen voor Hearthstone: Heroes of Warcraft de uitbreidingen Curse of NaxxramasGoblins vs Gnomes en Black Mountain.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone Blog