Interessant:

Nieuwe abonnementen hollandsnieuwe

nieuws 8 april 2015 om 13:42

hollandsnieuwe heeft acht nieuwe sim-only-abonnementen geintroduceerd meldt sim-only-vergelijk.nl. De nieuwe bundels bestaan uit combinaties van belminuten, sms'jes en mb's.

In totaal introduceert hollandsnieuwe 8 nieuwe bundels. Met de goedkoopste bundel kan je alleen bellen en sms'en. Met de andere 7 bundels kan je ook internetten. De bundels zijn verkrijgbaar vanaf € 5 tot € 18. Extra bundels zijn niet meer verkrijgbaar.

Tarieven hollandsnieuwe april 2015
Tarieven hollandsnieuwe april 2015

Het grote pluspunt van hollandsnieuwe is (nog steeds) dat de tarieven buiten de bundel vergelijkbaar zijn met de tarieven binnen de bundel. Opvallend is dat de buiten-de-bundel-tarieven nu lager zijn dan de tarieven binnen de bundel. hollandsnieuwe is hiermee de enige aanbieder die het bellen buiten de bundel niet bestraft met fors hogere tarieven. Groot ander voordeel is dat je beltegoed 6 maanden houdbaar zijn. Veruit het langste van de gehele markt. Update: enkel het opwaardeertegoed is 6 maanden houdbaar. Je standaard bundeltegoed vervalt bij de nieuwe abonnementen al na één maand. Dit was drie maanden. Een flinke stap terug dus.

sim-only-vergelijk.nl