Interessant:

Kobo Glo HD geintroduceerd

nieuws 8 april 2015 om 11:47

Kobo introduceert de Kobo Glo HD, een e-reader met een hoge resolutie 6-inch touchscreen, WiFi-support en ingebouwde schermverlichting. Deze e-reader is vanaf 1 juni verkrijgbaar voor 129,99 euro.

"De Kobo Glo HD is het perfecte apparaat voor de boekliefhebber die de sprong naar digitaal nog niet genomen heeft. Onze onderzoeken tonen aan dat een enorme groep fanatieke lezers digitaal lezen simpelweg nog niet heeft geprobeerd, omdat ze de voorkeur geven aan gedrukte boeken. Papieren boeken zijn zonder meer prachtig, maar er zijn veel gelegenheden waarin eReading gewoon veel makkelijker is. We weten zeker dat de Kobo Glo HD bij ieder type lezer zal bevallen, dankzij de papierachtige schermresolutie, het handzame ontwerp waarmee je altijd een bibliotheek bij je hebt, aanpasbare lettertypen en direct toegang tot miljoenen boeken op elk moment van de dag", zegt Michael Tamblyn, President en Chief Content Officer van Kobo.

De Kobo Glo HD heeft een 6-inch e-Ink HD-touchscreen met een bijzonder hoge resolutie van 300 ppi (1.448 x 1.072 pixels). De e-reader ondersteunt WiFi en dankzij ingebouwde ComfortLight is lezen in het donker mogelijk. De 1GHz processor zorgt ervoor dat de bladzijden snel omslaan, zodat je geen vertraging hebt bij het lezen van spannende verhalen. Fysieke toetsen voor het omslaan van bladzijden ontbreken. Verder heb je de keuze uit 11 beschikbare lettertypen, 48 lettergroottes en exclusieve instellingen voor dikte en scherpte.

Op de Kobo Glo HD ontdek je gemakkelijk nieuwe eBooks, dankzij aanbevelingen op het apparaat op basis van persoonlijke activiteit en voorkeuren. De Reading Life-functionaliteit geeft je ook de mogelijkheid om notities te maken, tekst te markeren, bladwijzers te maken en statistieken bij te houden voor meer informatie over je eigen leesgewoontes. De batterij van de Glo HD gaat tot twee maanden mee, op basis van 30 minuten lezen per dag waarbij ComfortLight en WiFi beide zijn uitgeschakeld. Het 4GB geheugen tot slot biedt genoeg ruimte voor 3.000 e-books.

De Kobo Glo HD is vanaf 1 juni in Nederland te koop voor 129,99 euro.

Kobo Glo HD
Kobo Glo HD

portablegear.nl


Gerelateerde producten