Interessant:

Logitech Keys-To-Go voor Android- en Windows-smartphones

nieuws 9 april 2015 om 12:39

Logitech introduceert het Logitech Keys-To-Go draagbare toetsenbord voor mobiele Android- en Windows-apparaten. De Keys-To-Go, eerder beschikbaar voor iOS, is een standalone Bluetooth-toetsenbord.

Het dunne en lichte ontwerp zorgt ervoor dat de Keys-To-Go eenvoudig in elke tas of jaszak past, zonder veel ruimte of gewicht in te nemen. De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil, kan eenvoudig worden schoongemaakt en biedt bescherming tegen vallen. Ondanks het dunne ontwerp beschikt de Logitech Keys-To-Go over goed geplaatste toetsen voor comfortabel typen en een rij Android- en Windows-sneltoetsen voor extra gebruiksgemak en productiviteit. Deze uitvoering van het draagbare toetsenbord beschikt tevens over een draagbare standaard voor eenvoudig typen op een smartphone. De draagbare standaard is bevestigd aan het toetsenbord en houdt de smartphone in de rechte positie.

"Eerder introduceerden we de Logitech Keys-To-Go voor de iPad, die al snel een favoriet werd onder consumenten", zegt Michele Hermann, vice president mobility bij Logitech. "We zijn dan ook blij nu dezelfde flexibiliteit en typ-ervaring te bieden voor Android- en Windows-apparaten, of dat nu een tablet, phablet of smartphone is. De Logitech Keys-To-Go kan overal mee naartoe genomen worden, dankzij zijn dunne en lichtgewicht ontwerp en biedt dezelfde comfortabele typ-ervaring die gebruikers van een Logitech-toetsenbord gewend zijn. Het is de ideale partner voor je mobiele device".

De Logitech Keys-To-Go is beschikbaar voor het Android-platform 4.1 of hoger en Windows 7 of hoger. Het toetsenbord is naar verwachting vanaf april beschikbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro. 

Logitech Keys-To-Go voor Android en Windows
Logitech Keys-To-Go voor Android en Windows

portablegear.nl