Interessant:

Asus komt met Padfone S Plus

nieuws 9 april 2015 om 10:05

Asus introduceert in Maleisië de Padfone S Plus, een verbeterde versie van de Padfone S. De Padfone is een smartphone die je in een dockingstation kan plaatsen, waarna het dockingstation als tablet fungeert.

De eerste generatie Asus Padfone zag in 2011 het levenslicht en sindsdien heeft Asus de Padfone-serie steeds verder verfijnd. Nieuw op de Padfone S Plus ten opzichte van de originele Padfone S is 3GB RAM (was 2GB) en 64GB geheugen (was 16GB). Het 5-inch Full HD-scherm, de 2,3GHz quad-core Snapdragon 801-processor, de 13-megapixel camera en de 2.300 mAh batterij zijn ongewijzigd gebleven.

Als de smartphone in het docking station van de tablet is geplaatst, kan de accu van de smartphone via de grotere accu van de tablet opladen. De tablet kan weer gebruik maken van de 3G/4G-verbinding van de telefoon. De interfaces van de tablet en telefoon passen zich automatisch aan aan de gebruikte functionaliteiten, zoals videobellen, browsen of mailen. 

De Padfone S Plus verschijnt deze maand in Maleisië voor een prijs van omgerekend ongeveer 280 euro - dat is echter exclusief het dockingstation/tablet.

Asus Padfone S Plus
Asus Padfone S Plus

PhoneArena


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws