Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Samsung Galaxy S6 is snelste in benchmark-test

nieuws 3 april 2015 om 15:20

De Samsung Galaxy S6 heeft het hoogste gescoord op de AnTuTu-benchmark-test, waarmee prestaties van Android-smartphones worden gemeten. Het toestel passeerde de Samsung Galaxy S6 edge en de HTC One M9.

De top vijf van best presterende Android-smartphones in de AnTuTu-benchmark-test van Q1 2015 wordt gevormd door de Samsung Galaxy S6, de Samsung Galaxy S6 edge, HTC One M9, de (Europese editie van) de Samsung Galaxy S5 en Meizu MX4. De Galaxy S6-modellen scoren zeer hoog op de AnTuTu-test (meer dan 60.000 punten) dankzij Samsungs krachtige nieuwe octa-core Exynos 7420-processor.

De enige concurrent die in de buurt komt van de prestaties van de Exynos 7420-processor is de octa-core processor Qualcomm Snapdragon 810-processor van de HTC One M9 (met een score van 52.709 punten). Maar de Snapdragon 810-chipset heeft nog te kampen met overhittingsproblemen, die invloed hebben op de prestaties. Daardoor krijgt de One M9 niet de hoogste score in de AnTuTu-test. Volgens de testers moet Qualcomm in de toekomst zoeken naar een betere balans tussen prestaties en warmte-afgifte.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Geeky Gadgets